Rejsen til et bedre liv

Blev du såret som barn?
Er du vred eller ked af det uden helt at vide hvorfor?
Synes du somme tider, at du har haft et hårdt liv?

Begynd på rejsen til et bedre liv? Nu!

Set og oplevet med barneøjne kan verden for nogle virke så grufuld og fyldt af afsavn og svigt, at en lang række voksne mennesker, tager denne oplevelse af verden med sig til langt ind i deres voksenliv – for nogens vedkommende – hele vejen.

Når vi mennesker leder efter lykken udenfor os selv alene, er det sjældent forbundet med den helt store succes. Vi er, i sidste ende, altid ansvarlige for os selv og vores velvære.

Svaret på de mange spørgsmål, vores fortid ofte efterlod os med, kan aldrig findes udenfor os selv og alligevel leder så mange af os derude i ”ingenmandsland” og lade os trøste og forblænde af midlertidige og udefrakommende støtteforanstaltninger.

En sidste chance for at sige ja til livet

Inga Vognsgaard fortæller i sin bog ”En sidste chance for at sige ja til livet”, om hendes rejse i en tilværelse, fyldt af op – og nedture. Ind og ud af behandlingssystemet og et liv, fyldt af afmagt og afgrund.

Men – hvis vi vil sagen helt til bunds og – hvis vi ønsker oprigtig healing, må vi finde ind til os selv. Kun vi selv, rummer de svar, der kan forankre nøglen til et bedre liv.

Inga Vognsgaard, tog kontakt til Bjarne Egernsbo. En mand med clairvoyante evner og som arbejder med numerologi og tarot. Bjarne arbejder med det hele menneske og herunder, at hjælpe mennesker, der leder efter den egentlige årsag til den måde verden ser ud på her og nu, med at gå tilbage med det indre barn og slippe, alt det der gør ondt og / eller blokerer, med at slippe med kærlighed og accept.

Bogen: ”en sidste chance for at sige ja til livet”, er en fortælling om det hårde barske liv med en lykkelig selverkendelse af vores alle sammens egentlige lykkes smed – nemlig os selv. Men ingen mennesker behøver at gå vejen alene. Bjarne har solid erfaring med at stå på sidelinjen og guide mennesket igennem rejsen, som for nogens vedkommende, kan virke uoverskuelig og lidt farlig og derfor ofte bliver undgået.

Bogen fortæller om et menneskes ulige kamp med typiske senfølger af overgreb, misbrug og manglende accept her i tilværelsen og mødet med et menneske (Bjarne Egernsbo), der hjalp Inga med at se dæmonerne i øjnene og dermed opnå en støt stigende selvkærlighed. Livet tog en lykkelig drejning for Inga og hun kan nu leve med en fortid, der ikke kan ændres, men som hun har lært at bruge konstruktivt i hendes nuværende liv, hvor hun selv tager styring.

Vil du videre med dig selv?

Alle mennesker er i besiddelse af evner til at se indad og dermed komme stærkere ud af en kamp mod fortiden, som så ofte ser så uoverskuelig ud og som kræver mod at bliver konfronteret med.

Vores Vestlige verden, stiller så store krav om perfektion, ydeevne, udholdenhed, styrke, magt og virkelyst, at vi helt har glemt, at enhver (virkelig) lykke starter med kendskabet til os selv, valget af vores egen vej, finde vores egen passion og retning. Ingen mennesker kan, i det lange løb, udholde smerten ved at følges med sig selv på sidelinjen.

Med udgangspunkt i omtalte bog, kan vi arbejde med emner, som:

  • Selvværd
  • Selvtillid
  • Egenkærlighed
  • Empati
  • Fred – i os selv og i verden

– og mange andre vigtige emner, som kan være medvirkende til, at få vores næste generationer til at forstå vigtigheden af, at lære kontakten til egne og andre følelser, reaktioner, handlemønstre og sammenhængen mellem trivsel og vækst.

Hør mere om, hvad tarotmesteren Bjarne Hansen kan tilbyde dig og andre på jeres rejse til et bedre liv.

Spørg og du skal få et svar.