Kangen Water®

Sundt vand

De sundeste og længstlevende mennesker i Japan, Peru og Tibet bliver op til 120 år gamle – og de er stadig vitale! Et fællestræk er, at de lever i bjergene og drikker gletsjervand, der har særlige gode egenskaber.

Kunne man udvikle et tilsvarende sundt vand som gletsjervandet?

I 1974 begyndte den japanske virksomhed Enagic i samarbejde med de dygtigste læger i Japan, at udvikle et ioniseringsanlæg, der kunne levere kvalitetsvand på samme niveau som gletsjervand.

Her i landet drikker vi primært postevand på plastikflaskevand, som desværre er dødt vand. Men Enagic’s ioniseringsanlæg kan du selv ændre dit postevand til Kangen Water®, som har samme effekt som gletsjervand.

Kangen Water®

Kangen Water® er det mest velsmagende vand, man kan drikke. Det smager blødt og forfriskende. Det forstærker smagen både i mad og drikkevarer.

Kangen Water® er en fantastisk måde at øge kroppens hydrering og balancere kroppens PH-værdi, neutralisere frie radikaler, reducere smerte samt opnå optimal sundhed mm.

Kangen Water® er produceret af Enagic Ionizers. Det er godkendt som medicinsk udstyr i Japan. Udstyret bliver brugt på adskillige hospitaler og klinikker pga. de sundhedsmæssige fordele.

Egernsbo tilbyder flere typer af disse ioniseringsanlæg.


Spørg og du skal få et svar.