Dit indre barn

Kærligheden er altid inde i dig selv. Når du finder/møder Dit indre barn, så finder du magten til ægte kærlighed i livet.

I Dit indre barn behandlingen ser vi sammen på:

  • Din ”sorte boks” som vi ser ind i og ser hvad dine livslektier er.
  • Hvor i livet der trænger til justering.
  • Din slægtslinje, som indenfor tarot kaldes livets træ
  • Vanens magt – at bryde mønsteret.
  • Kilden fra dine problemer i fortiden.
  • At åbne for boksen til dit indre barn og lære dets følelser af kende.
  • At udvide dine livsvalg til noget der altid er optimalt og levende.
  • At du altid kommer til at kende det rigtige svar, når du står i en følelsesmæssig svær situation.

Tarotmester Bjarne G. Hansen og clairvoyant Bodil M. B. Thomsen har sammen skrevet en bog om “Dit indre barn” se mere her.

Læs mere her under:

Er en terapiform, hvor jeg anvender numerologi og tarot til at kortlægge dit liv fra 12 måneder før fødsel og op til i dag. En healing af dit indre barn forudsætter, at vi først har kigget på nøglen/den røde tråd, som også er beskrevet under dette punkt. Det er den ”sorte boks”, som vi ser ind i og ser, hvad dine livslektier er og hvor i livet, der trænger til justering.

Det kræver forberedelse af mig, og jeg skal have forskellige data fra dig, før vi mødes til en Dit indre barn behandling. Her ser jeg på din slægtslinie, som indenfor tarot kaldes livets træ, der har sine rødder fra dine søskende, forældre og bagud i slægten.

I en session med healing af Dit indre barn, bliver du guidet gennem sindet til dit hjerte for at nå Dit indre barn. Sammen skaber vi et tillidsforhold, og du og barnet går frem gennem livet og får set på de fastfrossede energier, blokeringer og svigt, der har holdt dig fra at udvikle dig hensigtsmæssigt.

Vanens magt er som bekendt stort – og det gælder om at bryde mønsteret. Hvis ikke du finder kilden fra dine problemer i fortiden, kan du til stadighed få tilbagevendende problemer med afhængighed, depression, besværlige parforhold og kronisk utilfredshed.

Du indeholder mange sider. Indeni os har vi stadig det lille barn og det unge menneske, vi var, med alle dets oplevelser og følelser. Dette barn skal anerkendes, og det er nødvendigt, at du tilbagekræver din barnlige følelse af sensitivitet forundring og livfuldhed, hvis ikke dit indre barn skal forblive såret.

Processen er at åbne for boksen til Dit indre barn og lære dets følelser at kende, hvilket kan udvide dine livsvalg til noget, der altid er optimalt og levende.

Det er ikke fortiden som påvirker os i nuet – men det er vores følelser og billeder fra den. Ved at blive bevidst om din fortid, er det muligt at heale op ved at forandre din indstilling og gå hen imod oplevelsen af et sundt indre barn. Derved kan du træde ind i din fremtid med tillid, lykke og glæde i livet.

Det er hensigten, at du skal få en ven for livet, som bor i dit hjerte og altid kender det rigtige svar, når du står i en følelsesmæssig svær situation. Dit indre barn er nu blevet til din egen jævnaldrende ven.

Vigtigt

Inden du går i gang med forløbet, er det vigtigt, at du er klar over, at du selv har et stort ansvar og et meget givende arbejde foran dig. Det handler ikke kun om et par timer på briksen. Den nemme vej findes ikke. Det vil være ligesom at have besøgt tandlægen, der har ordnet huller. Men det fritager dig ikke for i fremtiden, at du skal pleje og børste dine tænder.

Når du kommer i kontakt med dit indre barn, starter en dialog med dig selv, som skal holdes ved lige. Du skal gøre din del af arbejdet, og såfremt du ikke vedligeholder kontakten til Dit indre barn, da er resultatet nye svigt. Dit voksne indre barn er din nye bedste ven – og skal som alle gode venskaber holdes vedlige. Og det ansvar er dit! Ellers kommer det svigtede barn tilbage for fuld skrue og endnu mere svigtet end før.

Spørg og du skal få et svar.