Gæstebogen

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er oblitoriske.
Din E-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
Af sikkerhedsårsager vil vi gemme din ip adresse 3.235.107.209.
Det er muligt at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
21 indlæg.
Henrik skrev den januar 15, 2013 kl. 8:32 am:
Da jeg mødte Bjarne første gang var jeg helt skævt sat sammen inden i - ud fra, at jeg troede at jeg vidste hvem jeg "var".

At bla. få belyst sin nuværende "livsopgave" fik mig til at trække i "den røde tråd" for mit liv - og alt hvad jeg har været ude for, forekom mig nu logisk, idag ved jeg hvem jeg ER.

Psykologer prøver at regne menneskets sind ud ved et livslangt studie og der er ingen der har regnet den ud endnu, de har viden om mange ting ja, men jeg føler, at selv en psykolog vil sætte sig måløs ned og tænke efter et besøg hos Bjarne, og andre vil fare vidre i søgen efter nye spor og prøve at sætte tingene i "firkantet kasser" og vil stadig ikke kunne regne den ud. Alt forudsætter selvfølgeligt at man er rimmelig bevist om at der er mere mellem himmel og jord eller at man ihvertfald er nysgerrig.

Vi kan ringe med vores mobil til vores venner for at få råd, men ikke til vores sjæl/højere selv. Bjarne er en af de få på jorden der mester kortene og dermed forbindelsen. Udover det fik jeg at vide hvad der ville ske for mig i visse situationer som jeg var nysgerrig efter i de kommende måneder og det kom til at stemme præcist.

Kh Henrik