Gæstebogen

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er oblitoriske.
Din E-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
Af sikkerhedsårsager vil vi gemme din ip adresse 3.232.133.141.
Det er muligt at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
23 indlæg.
Maibritt skrev den marts 8, 2016 kl. 12:00 pm:
hejsa..

Ville bare sige tusind tak for en utrolig oplevelse i helsecenteret i vamdrup d. 7/2-2010.

Måtte give alt min respekt til bjane da han lagde hele mit liv på bordet uden at jeg så meget som kunne sætte en finger et sted.

Det gav en del stof til eftertanke og noget at komme videre på. Vil helt sikkert benytte det en anden gang.
MVH Maibritt
Heidi skrev den marts 8, 2016 kl. 11:59 am:
Hej Bjarne!

Ja, hvor skal jeg starte. 1000 tak for de redskaber du gav mig da jeg var nede ved dig.
Du havde jo fortalt at jeg skulle ud og holde foredrag. Men jeg vidste nu ikke helt om jeg skulle tro dig, da det var meget langt væk for det jeg så i mig selv. Men ganske rigtig fik du jo ret her godt 2 mdr. efter jeg har været nede ved dig. Fik jeg en besked fra en af afdelingslederene på mit arbejde at hun havde sagt ja, til at jeg godt ville holde et oplæg på et kursus jeg skulle til i Odense.
Jeg tænkte lidt over det og kom frem til at når du havde sagt at det skulle jeg. Så var det jo nok nu. Det var sammen med et par kollegaer. Og 1 2 3 var det de ting jeg havde tænkt om emnet som blev brugt. Det lidt sjove ved det, var at jeg havde en stor ro indeni, og troede på at det ville gå godt, mens de andre var meget nervøse. Men takket være dig blev det til en stor succes.
Som har givet mig blod på tanden til at gøre det igen. Mange tak fordi du har været med til at trykke ved de knapper jeg havde brug for at komme videre. Og se nye sider af mig selv.
Mange Hilsner Fra Mig
Henrik skrev den januar 15, 2013 kl. 8:32 am:
Da jeg mødte Bjarne første gang var jeg helt skævt sat sammen inden i - ud fra, at jeg troede at jeg vidste hvem jeg "var".

At bla. få belyst sin nuværende "livsopgave" fik mig til at trække i "den røde tråd" for mit liv - og alt hvad jeg har været ude for, forekom mig nu logisk, idag ved jeg hvem jeg ER.

Psykologer prøver at regne menneskets sind ud ved et livslangt studie og der er ingen der har regnet den ud endnu, de har viden om mange ting ja, men jeg føler, at selv en psykolog vil sætte sig måløs ned og tænke efter et besøg hos Bjarne, og andre vil fare vidre i søgen efter nye spor og prøve at sætte tingene i "firkantet kasser" og vil stadig ikke kunne regne den ud. Alt forudsætter selvfølgeligt at man er rimmelig bevist om at der er mere mellem himmel og jord eller at man ihvertfald er nysgerrig.

Vi kan ringe med vores mobil til vores venner for at få råd, men ikke til vores sjæl/højere selv. Bjarne er en af de få på jorden der mester kortene og dermed forbindelsen. Udover det fik jeg at vide hvad der ville ske for mig i visse situationer som jeg var nysgerrig efter i de kommende måneder og det kom til at stemme præcist.

Kh Henrik