Gæstebogen

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er oblitoriske.
Din E-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
Af sikkerhedsårsager vil vi gemme din ip adresse 3.232.133.141.
Det er muligt at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
23 indlæg.
Jette Hansen skrev den oktober 7, 2020 kl. 8:31 am:
Jeg siger tusind tak for en helt uforglemmelig aften, det gav sørme stof til eftertanke.
Dina G. Petersen skrev den april 29, 2020 kl. 2:55 pm:
År efter år nyder jeg at opleve Bjarne med sine fantastiske fordrag på Helse-messe i Middelfart. Han er virkelig underholdende samt tankevækkende. Han puster nyt liv ind i hoveder der er klar til viderudvikling. Det kommer bare til ham... igen og igen. Med hans tarot samt tal og matematiske tænken holder han gejsten og underholdingsværdien oppe på det højeste. Jeg tænkte sågar på her til min 50 års fødselsdag om jeg kunne bestille ham til 45 min. underholding for gæsterne... Interessant - tænkte jeg. MEN man skal selv ønske og være klar / interesseret i at høre 'sandheden' og da jeg selv 2 mdr. før havde fået hjernerystelse samt en brækket næse var det for uoverskueligt for mig og jeg valgte jeg det fra - men stadig... tankevækkende underholding vil jeg sige <3 Bjarne er en mand der kan fortælle én det der er behov for at blive belyst lige nu og her. Han er helt fremme i skoene samt en person der medvirker til positive forandringer i os der ønsker det. 1000 tak fordi du er dig Bjarne og for dine interessante matematiske beregninger og logik sammensat med input om fortid, nutid og fremtiden. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal se dig 🙂
Peder skrev den februar 11, 2020 kl. 4:27 pm:
Egernsbo er et fantastisk sted. Og vandet fra Kangen water smager overraskende godt.
Marianne selch skrev den juni 12, 2019 kl. 7:03 pm:
Bjarne er bestemt et besøg værd.
Han er meget engageret og dedikeret til
Sit ‘kald’. OG, ja. Bestemt en sand mester i tarotkort. Med alt hvad jeg har mødt i mit liv af
Ting og sager får han bestemt , i dyb respekt,
Den bedste henvisning .
egernsbo skrev den april 11, 2019 kl. 12:34 pm:
Forstå dit liv!

Tarot i hverdagen.

Hvilken lærdom har du med i og til livet?

Lær at være tro mod dig selv.

Retning via viden.

Gør dig fri af fortiden.

Hvad vil livet lære dig?

- Hvordan kommer du videre.

- Hvor skal du hen.

Ro – klarhed – harmoni. Indre og ydre

Mental-hygiejne.

Forhør nærmere for hold!

Hver modul er 4 lektioner á+ 45 minutter. Max 6 deltagere

Pris inkl. et sæt tarotkort og arbejdsbog kr. 3.000,-Tlf.: 29854925 – Mail: bjarneegernsbo@gmail.com
Heidi skrev den april 3, 2019 kl. 10:59 am:
Var til "Hvad vil dit nye år bringe dig".
Und dig selv det her "foredrag" med Bjarne.
Det giver så meget til en og mening i forhold til ens situation.
Helle skrev den marts 8, 2019 kl. 2:51 pm:
Kære Bjarne
Tak for en berigende aften med dig og dit “foredrag” hvad mit nye år vil bringe.
Jeg er dybt taknemlig over at deltage. Tak for din præcise viden og indsigt som du så hjertelig deler. Det har virkelig sat gang i en vidunderlig udviklingsproces.
Jeg vil på det varmeste anbefale dig.
Solvejg Hansen skrev den juli 19, 2018 kl. 9:01 am:
Kære Bjarne
Tak for dig 😎 Jeg glæder mig over alle de frø du deler ud af. Tarot og nummerlogi ja❤Men lige så meget bruger du intuition. Du får bare det hele med. Min Preben kan jeg mærke at han lige så stille er ved at tænke over hvorfor, lån mærke at han er lidt forbløffet over hvorfor og hvordan du kan vide nogle ting om ham..... og igen så må du godt stoppe. Jeg bemærkede hvor meget det påvirkede ham.
Tak for dig og det du giver.
Hørte min cd i morges og sad og var helt rørt 💜
Jeg vil gerne anbefale dig til alle som jeg ved kan få gavn af din hjælp og det er der virkelig mange der kan.
Hej Hans boisen schmidt skrev den juni 17, 2018 kl. 4:49 pm:
Tak for hjælpen ind til nu Bjarne
Du er et fantastisk menneske.
Jeg er i mit livs sværeste krise
Det hele er bare sort efter min livs største kærlighed valgt at sige farvel. Og vis ikke Bjarne hade været der så hade jeg nok heller ikke været her mere .Men Bjarne gave håbet tilbage.
Berit S Jensen skrev den marts 16, 2018 kl. 10:15 am:
Hej Bjarne
Jeg vil gerne sige tak for et super godt foredrag på Kærdalen den 15/3-18
Det var et sjovt og nede på jorden foredrag, hvor vi alle fik lidt inspiration til efter tænksomhed.
Tak og kærlig hilsen Berit
Hanne Aamand skrev den september 19, 2017 kl. 1:37 pm:
Kære Bjarne
Tak for rejsen sammen med dig i mødet med mit indre barn.
Jeg er dybt imponeret over din viden - indsigt og erfaring med tarot kort og numerologi. Dette krydret med din humor - impati og jordnære tilgang.
Jeg er dybt taknemmelig over den indsigt og viden du hjalp mig med, at hente frem i lyset.
Her med min varmeste anbefaling.
Og Nej ! Det er aldrig for sent!
Kærlig hilsen
Hanne Aa
Lisbeth Storm skrev den februar 12, 2017 kl. 12:14 pm:
Kan stærkt anbefale Bjarne. Jeg har både haft fornøjelse af at få lagt kort men også ved at få budskaber via numerologi. Jeg er dybt dybt imponeret af det Bjarne kan - og ikke mindst måden han videreformidler budskaberne.
Jeg blev blæst bagover over hvor skarpt, præcist, empatisk, professionelt og samtidigt humoristisk og kærligt at budskaberne bliver givet videre til en. En øjenåbner og hjælp til at kigge dybere - og en masse at arbejde videre med. Mange af de ting Bjarne har sagt til mig, har virkelig været og er en stor hjælp i min egen udvikling. Tusind tak ❤
Marianne Lund skrev den december 23, 2016 kl. 2:06 pm:
Kære Bjarne.
Tusind, tusind tak for processen, med mit indre barn, og dine mange timers rådgivning og hjælp, til at finde ind til kernen i mit hjerte.
Jeg var fascineret fra den første dag jeg mødte dig på messen i Vojens, og noget træk i mig for at blive inspireret til at få indsigt i min sjæl.
Du er en fantastisk person, der, for mit vedkommende har væltet mig omkuld, med den præcision, og detaljeret fortolkning af, hvad jeg oplever i mig. Tak, er for mig et sølle ord for alt det du har belyst i mit liv. Og hver gang jeg kommer i en udfordrende situation, tænker jeg på nogle af de mange ting du tidligere har lært mig.
Det ville være nemmere hvis jeg kunne have dig rundt i min jakkelomme, men pointen er jo at det ikke er nemt, og det er dét der gør det til en kæmpe sejr, når jeg når mine mål med min udvikling. Jeg kæmper stadig med lavt selvværd, men jeg tager fat i mig selv ofte, og vender negativ kritik til mig selv til positive. Og tilmed rose mig selv.
Jeg har ikke at sinde at give op, før jeg står med begge arme over hovedet og råbe af lykke uden at tænke på, hvad andre folk vil syntes. Jeg er sikker på at vi ses igen på et tidspunkt, for jeg vil til en hver en tid henvende mig til dig igen, og til sidst vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Tak fordi du hjalp mig med at finde mig selv i mørket.
Jette skrev den oktober 31, 2016 kl. 10:29 am:
Jeg er dybt taknemmelig for det fantastiske arbejde Bjarne gør, og har derfor vældig lyst til at dele det med andre, derfor dette indlæg.
Da jeg kontaktede Bjarne første gang, havde jeg en følelse af en enorm uro i Solar Plexus, kunne næsten ikke trække vejret ordenligt. Jeg vidste det var fordi der var noget i mit liv jeg blev nød til at forholde mig til og arbejde med. En sådan uro i Solar Plexus kommer ikke ud af ingenting.
Allerede efter mit første møde med Bjarne i Egernsbo kunne jeg mærke at den uro inde i mig gav mening i mit liv takket være Bjarne. Uroen fortog sig og jeg kunne begynde arbejdet. Efterfølgende har arbejdet med mit indre barn samt kurset med Tarotkort givet mig nogle fantastiske redskaber til at håndtere min situation og bevæge den. Mit møde med Bjarne har på alle måder været en betydningsfuld øjenåbner i forhold til min livsopgave. Bjarne har på bedste vis med Tarotkort og numerologi hjulpet mig til en forståelse af, hvorfor jeg står i den udfordring jeg gør, og hvad jeg kan bruge den til i min videre udvikling, og søgen efter en ny indre ro og balance.
En sådan proces kræver naturligvis tid og en at vende de spørgsmål med, som kommer op. Bjarne er med al sin livserfaring og indsigt en fantastisk sparingspartner. Med stor medmenneskelighed og omsorg er Bjarne på eminent vis altid i stand til at skubbe/bevæge mig videre i en større forståelse. En stor oplevelse.
Det er et helt fantastisk flot stykke arbejde du gør Bjarne. Tusind tak for det.
Her mine allervarmeste anbefalinger for at kontakte Bjarne når livet udfordrer.
Kjeld skrev den september 23, 2016 kl. 12:12 pm:
Tak – først og fremmest tak.

Tak, for den du er Bjarne.

Jeg har gennem mine samtaler med Bjarne opnået en stadig dybere indsigt i mit liv – som det har udviklet sig – som det er – og som det vil komme.

Den viden og lærdom som kommer frem via Bjarne gennem tarotkortene og numerologien, om hvad livet vil lære mig – gør, at jeg kan navigere i det som kommer og på den måde finde den rette vej. Det giver klarhed, og dermed mere ro og harmoni – på den måde kan man blive tro mod sig selv.

Min deltagelse i kurset ”Tarot i hverdagen” har givet mig mulighed for selv at begynde at bruge tarotkortene hver dag og forstå mit liv. Det kræver øvelse og øvelse – men det gør som jo som sagt til mester (håber jeg ydmygt). På kursusholdet på 6 personer var der en tæt sparring, både under kurset, mellem de ugentlige møder over telefonen og vi har aftalt, at vi efterfølgende vil mødes uforpligtende til gensidig sparring og erfaringsudveksling.

For mig at se er tarotkortene er redskab til tolkning og tydning af den kontekst som det er aktuelt at bruge dem i. Den tydning er noget som jeg oplever udvikler sig, jo mere jeg bruger dem. At tage kurset er en spæd begyndelse på en ny verden som åbner sig. Jeg glæder mig til at arbejde med tarotkortene fremover i dagligdagen. Min oplevelse er, at når man først har taget hul på brugen af tarotkortene, er det noget som er svært at undvære – det er stærkt vanedannende.

Jeg kan varmt anbefale – både samtaler med Bjarne og tarotkurset.
Annette Eriksen skrev den august 30, 2016 kl. 7:23 pm:
Kære Egernsbo.
Jeg har valgt at skrive et stykke om Egernsbo og om den glæde jeg har haft af dette dejlige bekendtskab. For år tilbage lå mit liv lidt i laser. En dag jeg var på mit job, fandt jeg jeres visitkort i min taske. Jeg måtte straks ringe til Bjarne og bede om min hjælp. Bjarne sagde til mig i telefonen, skynd dig at kom, jeg får helt kuldegysninger af at høre dig fortælle i telefonen. Som sagt så gjort, jeg skyndte mig afsted. Det vendte op og ned på mit liv at Bjarne ved hjælp af en masse tal, kunne beskrive mit liv så klart. Siden den dag har jeg fået hjælp indimellem, når jeg "glemte" at tage hånd om mit "nye" liv. Bjarne har altid været der for mig, og rettede mig til når jeg har haft brug for det. Jeg er Egensbo dybt taknemmelig for den behandling jeg har fået, og ja uden den behandling, er det ikke godt at vide hvor jeg ville have været i dag. Det har været og er for mig en stor gave at der mindes en "Bjarne", der ved hvad han snakker om og altid siger tingene på en fantastisk måde, som lige præcis jeg kan forstå, og nu står jeg over for og er klar til mit "nye" liv... TAK Egernsbo. Kærligst Annette-
Ingvart Christiansen skrev den august 18, 2016 kl. 5:42 pm:
Jeg har mødt Bjarne af flere omgange ved forskellige lejligheder, og det er altid en fornøjelse, når han lægger kort op. Kortene fortæller nemlig en masse, og det er Bjarne Hansen, der fører ordet på deres vegne. Og det gør han godt og selvsikkert og han har masser af ord til sin rådighed og de kommer i en jævn strøm fra hans mund, der som regel er behæftet med et kærligt smil. Og melodien, der er tilsat ordstrømmen er kærlighed - kærlighed til kortene og deres budskab samt kærlighed til det menneske, som sidder overfor. Det høres i stemmen. Den der har ører at lytte med kan høre det.
Og skulle kortene ikke være nok, da giver han et ekstra nummer og beder om et tal fra mennesket, som sidder overfor. Og utrolig nok er der også er et budskab af nummerologiens vej.
Bjarne er en fantastisk formidler af tarotkortenes budskaber - og lidt til. Han er i øjenhøjde med såvel situationen som mennesket, der bliver løftet ud af sit vante mønster og hævet til et sted mellem tid og rum.Altid stof til eftertanke med nye vinkler på sit liv. Det er god livsvejledning og jeg har ladet mig inspirere i mit liv med den hjælp. Tak for det.
kærlig hilsen Ingvart
Christian skrev den august 18, 2016 kl. 8:40 am:
Kære Egernsbo
Først, TAK er kun et meget fattigt ord, når det kommer til den kæmpe hjælp og forandring i har hjulpet mig med, i mit liv, men af hjertet 1000 TAK, i er pragtfulde mennesker med en fantastisk livsbekræftende energi.
Da jeg startede ved jer var mit liv ved og dø ud, havde ingen energi vist ikke, hvordan jeg skulle komme, videre eller takle hverdagens problemer, var kørt surt i stort set alt.
Men ved jer hjælp har jeg igen fået livsglæden tilbage...
Det er nu over 2 mdr. siden jeg fik den sidste behandling og mit liv er blomstret op som et nyfødt barn, det er utroligt hvor meget energi universet indeholder, føler mig som en lysende ildkugle..
Jeg kan kun varmt anbefale Egernsbo til alle, det er simplehen fantastisk..
Endnu en gang, af hjertet TAK
De bedste og varmeste hilsener
Christian
Helle M. Pfeffer skrev den juni 6, 2016 kl. 8:58 pm:
Kære Egernsbo.
Jeg vil gerne sige jer af hjertet tak.
Første gang jeg mødte Bjarne var på en lille telt messe på en campingplads, der var et eller andet over ham der bare fængede og sidenhen mødte jeg Egernsbo i forbindelse med det indre barn.
Egernsbo er unik og helt igennem nogle fantastiske mennesker.
Gennem jer har jeg lært en del om mig selv og hvordan jeg fremtidigt vil håndtere mit liv.
Af hjertet tak fordi i er som i er tak for snakke og glæder mig til flere ?
De kærligste og varme hilsner
Helle
marian skrev den maj 24, 2016 kl. 6:20 pm:
Jeg tror at alt i os og omkring os er energi og dette er en livsfrembringende kærlighedskraft, som til tider viser sig på de mest forunderlige måder.
Intet i livet er vigtiger end at finde ud af - hvad er jeg virkelig ? - hvilken mening er der med min tilstedeværelse ? - af hvilken grund skal jeg i gennem smerte ?- hvor er livets løn ? Når vi søger disse svar render vi tit imod en mur af spørgsmål på spørgsmål og med en forvirring der afføder meningsløshed og endog opgivelse. Jeg har været lige nøjagtig der og vendt blikket op mod himlen og ønsket at universet ville sende mig noget hjælp. I 2015 mødte jeg "tilfældigt" en sød dame der berettede om en besynderlig oplevelse hun havde haft med en mand der kunne se lige ind i hende og berette om ting som han på ingen måder kunne vide om hende. Hendes kraftfulde fortælling bragte mig til Bjarne, først gennem en behagelig tlf. samtale blev jeg klar over at det absolut ikke var et tilfælde at jeg var havnet i dette øjeblik. Min bøn havde sendt mig Bjarne ! Bjarne består af ren kærligheds energi og det mærkede jeg straks, sågar over tlf. vi aftalte at mødes, for derigennem at give mig indsigt i mit liv og de begrænsninger der gjorde mit liv svært. Det er ikke en løsning der henover natten opløser alle problemer og byrder, men en vejviser af forståelse for hvad jeg er og hvorfor jeg er og gennem Bjarnes evne til at se alt det usynlige og sammensætte det til ord og billeder, så træder jeg ind i livet med overblik og bedre energier til at tage fat på mit dejlige liv. At elske og blive elsket, er en stor nåde. tilstedeværelsen af venner, er en nåde, som man selv har gjort sig fortjent til. De vigtigste skytsengle, der findes på jorden, er sande venner og hjælpere, her er Bjarne iblandt og tak for det. kærlig hilsen Marian