Den røde tråd

  • Kan dit forhold holde?
  • Er der en ny kærlighed på vej?
  • Og hvis du har fundet kærligheden, hvordan holder du så på den?

Disse spørgsmål og mange andre lignende kan du finde svaret på, hvis du vil prøve ”Den røde tråd” med tarot mesteren Bjarne Hansen. På baggrund af numerologien vil Bjarne lade kortene fortælle, mens han hjælpes på vej af sit klarsyn.

I Den røde tråd drejer det sig om at se på hvilke mønstre, der har fyldt dit liv. Du bliver i tryg selskab ledt til at forstå, hvordan du kan forandre tidligere mønstre, som ikke har fungeret for dig, men som du måske har beholdt som vaner. For at have den rigtige kommunikation med din partner, så skal du rydde op i dine vaner. Især de vaner, som er kommet til dig i de første 7 år af dit liv. Af de første 7 år, er det normalt de første 3 år, som er mest prægende for dig og har betydning for, hvem du er blevet til.

Det drejer sig om at finde og forstå sig selv.

  • Hvis du ikke forstår kærlighed, kan du heller ikke modtage kærlighed.
  • Hvis du ikke kan finde kernen i dig selv, vil du i stedet genspejle dine forældre, når du bliver voksen.
  • Hvis du ikke forstår dig selv, så har du heller ikke noget udgangspunkt for at forstå andre.

I Den røde tråd ser vi på, hvordan du finder fred i dit liv. Det drejer sig især om at få kommunikationen på banen. Det kan være, at det dig eller din partner, som står stærkt på sin ret, og vedkommende kan fx sige ”Jeg har ret! Basta!”, og så lider kommunikationen mellem parterne ved gamle vanemønstre. I stedet for at stå på sin ret, drejer det sig om at få kommunikationen på banen.

Du skal lære af din barndom, for at komme frem til balancen i dit liv. Med den forståelse kan du også begynde at kommunikere mere balanceret. Du er født ind i et familietræ med alle jeres nedarvede vaner, men du behøver ikke at videreføre jeres dårlige vaner.

Den røde tråd er en rejse i at forstå sig selv. Hvis du ikke har viden om dig selv, så har du heller ikke nogen chance for at forstå dig selv eller andre fx din partner. Du kan sige det på denne måde:
Den der ikke har ryddet op i sine følelser, er fanget i sine følelser.

Den røde tråd kan ses som en miniudgave af Dit indre barn eller som et oplæg til Dit indre barn.

Spørg og du skal få et svar.