Arrangementer

  • En fantastisk tur gennem tarot og numerologien

Inviter til en rejse-dag/-aften med fortid, nutid og fremtid i luften.

Hvis du kan samle nogle interesserede venner, vil jeg ud fra disses personlige tal mikse dette med tarot og klarsyn i en større sammenhæng.

Udfordringer, livslektier, indbyrdes relationer, stærke såvel som svage sider og meget mere vil blive belyst på en uformel hyggeevent, hvor det sjove muligvis også rummer alvor og erkendelser. Ligeledes vil der være mulighed for personlig livsvejledning også.

Firmaer, foreninger og skoler mv. er også velkommen til at ringe og høre nærmere og lad os finde et tidspunkt, hvor jeg kommer og smider lige netop jeres tal ind i en større sammenhæng.

Ring for at bestille tid eller høre nærmere. 

  • Tarot, numerologi og clairvoyance hjemme hos dig

En personlig eftermiddag/aften, hvor jeg fortæller om deltagerne ud fra fødselsdata og mikser på en unik måde tal, tarot og clairvoyance i en større sammenhæng.

Stærke sider, udfordringer, livslektier, indbyrdes relationer med meget mere bliver belyst på denne uformelle hyggeaften, hvor det sjove måske også rummer alvor og erkendelser.

Mulighed for personlig sitting også.

  • Polterabend

En rejse, hvor bruden/gommen, parret, bryllupsdatoen, husnummeret, hunden og svigermor sættes ind i en større sammenhæng, der gør det muligt at fokusere på de styrker og udfordringer, det kommende brudepar står overfor.

Skal jeg sige ja, have særeje eller bare have krav på et værksted og en månedlig aften med gutterne (det sidste er kun henvendt til gommen)?

Kun stemningen, humoren og etikken sætter grænser, men der er garanti for et godt grin.

Spørg og du skal få et svar.